A félsziget

Még írósulis koromban írtam ezt a novellát, az előtt, hogy az első regényem megjelent. Egyszerű történet, de szeretem a hangulatát és a világában rejlő további lehetőségeket.

Nem könnyű feladat a történeteket úgy megjeleníteni a szavak segítségével, hogy az olvasó lássa maga előtt, amit olvas. Több technikát tanultunk, és a tanultak alapján több novellát is írtunk. Az egyik feladat során előre megadott képek közül kellett választani, és a kiválasztott kép alapján megírni egy új történetet. Így született meg a Félsziget.

Ez az egyik legélvezetesebb dolog az írásban, hogy egy borongós égbolt előtt tornyosuló szélmalomból és egy felrepülő madárrajból egy egész univerzum képes kikerekedni az író fejében. Ennek egy apró része ez a novella is, ami ebben a formájában inkább még csak egy lehetőség, egy rövid bepillantás egy olyan világba, ami egyelőre csak a gondolataimban létezik. Remélem, egyszer sikerül leírni, és az olvasók is megismerhetik.

A félsziget

Kapcsolódó bejegyzések

Megvásárolható kötetek...

Húzós szerelem

Sport, szerelem, nyolcvanas évek és egy kalandos utazás

„Egy kor, amit csak szüleink, nagyszüleink ismerhetnek igazán, egy sport, amibe eddig csak néhányan nyerhetnek bepillantást és egy lány, akinek története mindenkit magával ragad majd.” – V. Dóri

Olvass bele!

Vedd meg:  E-könyv vagy nyomtatott könyv

Meghitt pillanatok

Az antológiában húsz ünnepi novella kapott helyet, húsz különböző író tollából.

Az Osztálykarácsony egy szívmelengető történet barátságról, elfogadásról és a szerelemről. 

Olvass bele!

Vedd meg:  E-könyv vagy nyomtatott könyv

Gyöngyfűzér

A gyűjteményben tizennégy népszerű szerző írása olvasható. 

A Norvég krémes egy kedves történet Szőkéről, a családról és az élet kihívásairól.

Olvass bele!

Vedd meg:  E-könyv vagy nyomtatott könyv

Pin It on Pinterest

Share This